Gott nytt broderiår!

broderat örngott 1Det har varit ett hyfsat broderiår för min del. Inte mer. Jag har framför allt ägnat mina krafter åt bebisen och det har varit underbart så.

Och nu när jag tittar igenom har det ju faktiskt blivit en del sytt också. Bra att göra en nyårssammanfattning, jag tycker att det varit mer broderande och ett mer kreativt år nu, än vad jag tyckte för en stund sedan.

Men det här är det broderi, jag är mest nöjd med under det gångna året. Jag gav örngottet till en god vän och jag tror att det blev väldigt uppskattat.  Jag tycker själv att det blev jättefint och gillar citatet skarpt.

Gjorde ju mitt första riktiga frihandsbroderi under året, räven, ja, jag blev inte nöjd med resultatet men det var ett rent nöje att sy och jag kände mig kreativ på topp när jag höll på.

Dessutom gick jag ju äntligen på en yllebroderikurs, kul, men svårt att få till det riktigt snyggt. Skulle behöva gå en kurs till …

Årets broderisnackis utser jag gerillabroderi till. Kanske lite överspelat i Norge vid det här laget, men det var nog i år som begreppet fick fäste på riktigt i Sverige.

Årets textila konstupplevelse blir Elsa Agelii-utställningen.

Och så ägnade jag ju faktiskt lite tid åt craftivism.

Om jag har räknat rätt har jag i alla fall avslutat tolv broderier under året. Det är väl knappt godkänt eller kanske inte så pjåkigt beror lite på hur man ser det!

Vad som gäller i mitt broderiliv för 2013?

Att BRODERA MERA så klart. Jag har huvudet fullt av idéer och jag hoppas verkligen att några av dem kommer att omsättas med hjälp av nål och tråd. Jag kan i alla fall lova att det som bli gjort det kommer ni att få se!

Mest läst på bloggen i år är det här inlägget.

Tack för i år alla kära bloggläsare! Ni är faktiskt ganska många numera och det är jätteroligt! Tusen tack för att ni hänger här!

Gott nytt broderiår på er allihop!

Annonser

One thought on “Gott nytt broderiår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s