Näsdukssamling som utställning

Skrev om Hanne Bangs konstprojekt In a war someone has to die i våras. Det handlade om att brodera en näsduk med budskapet In a war someone has to die på sitt eget språk. I mitten av oktober blev näsdukssamlingen en utställning i Köpenhamn. Ett antal näsdukar med fredsbudskapet på olika språk finns på utställningen. Utställningen pågår till och med juldagen.

Ni kan läsa mer på Hanne Bangs webbplats.Eller hos Broderiakademin som också har en film från vernissagen.

Det känns kul att ha bidragit med en näsduk. Här kan ni se vad jag skrev i våras och titta på min näsduk.

3 tankar på “Näsdukssamling som utställning

  1. Hej, Mitt namn är Madelene och jag är 30 år. Jag har under en längre tid funderat på att skaffa mig en hobby. Tidigare i år såg jag en tjej sitta och brodera på spårvagnen. Då funderade jag på om det skulle vara något för mig? Idag tog jag tag i tanken och började kolla runt lite på nätet och hittade din blogg. Jag måste säga att den verkligen är inspirerade och den får mig att börja göra lite enklare broderier! Tack för din fina blogg! Jag kommer absolut att börja följa den. MVH Madelene

    • Välkommen till broderiets underbara värld!
      Börja med ett lagom stort projekt. Bortsett från alla andra fördelar med broderi som hobby (till exempel att det går att utöva nästan var som helst) är ju startkostnaderna låga.
      Roligt att du gillade bloggen och lycka till med stygnen!

Lämna en kommentar